Cristina Cojocaru - bucuresti centenar

Locul meu preferat din București este…

Cristina Cojocaru – educator

E ca o compunere cerută elevilor în clasele primare… era mult mai simplu să scriu despre locul meu preferat în România. Închid ochii și văd mare, nisip, valuri.

Bucureștiul este un oraș cu un farmec aparte. O combinație armonioasă între vechi și nou, arhitectură, muzee, teatre, parcuri, biserici, terase, cafenele, restaurante, cluburi. Aglomerația și zgomotul îți dau senzația de un oraș plin de viață. În ciuda unor aspecte mai puțin plăcute pe care le poți întâlni, mie îmi place Bucureștiul.

Care e locul meu preferat din București? Sunt multe locuri în București unde pot spune că revin de fiecare dată cu mare drag, însă unul m-a cucerit de ani buni.

Pe o stradă legendară, Blănari, o clădire monument istoric, Godot Cafe-Teatru, a devenit locul meu preferat. O cafenea atipică pentru Centrul Vechi, unde seară de seară poți vedea o diversitate de piese de teatru și nu numai. Un loc de o eleganță aparte, prietenos, cu costume de epocă la intrare, cu scaune comode. Un loc unde poți sta cu prietenii la masă, poți consuma ceva în timpul spectacolului, dar poți servi și o porție de cultură. Chiar dacă uneori devine neîncăpător, Godot rămâne locul meu favorit!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.